DREPT COMERCIAL

Avocatii nostri sunt alături de potentialii clienti prin oferirea unui set larg de servicii ce au în vedere bunul mers al unei companii.

Aflați mai multe

DREPT CIVIL

Echipa noastră de avocați vă oferă servicii de consultanță ori asistare și reprezentare în instanță pentru soluționarea tuturor spetelor in drept civil astfel:

Aflați mai multe

DREPT PENAL

Dintre toate formele răspunderii juridice, răspunderea penală este cea mai gravă. Singurul temei al angajării răspunderii penale îl reprezintă săvârșirea unei infracțiuni.

Aflați mai multe

CONTESTATII LA EXECUTARE

Indiferent dacă aveți calitatea de debitor sau de creditor într-o procedură de executare silită, ori doriți să demarați o asemenea procedură.

Aflați mai multe

DREPT ADMINISTRATIV

Dreptul administrativ este o materie de drept foarte complexa fiind in discutii termene procedurale stranse si concise.

Aflați mai multe

RECUPERARE DE CREANTE

Recuperarea de creante a devenit o materie de drept in sine, acest lucru venind ca o consecinta a incapacitatii sau lipsei dorintei de plata din partea debitorilor.

Aflați mai multe

DREPT CONTRAVENTIONAL

Cu totii suntem pasibili unor greseli, cu toate acestea se intampla de multe ori sa fim sanctionati pe nedrept. La acel moment intervine avocatul.

Aflați mai multe

DESPAGUBIRI ACCIDENTE RUTIERE

In cazul unui accident rutier, in functie de calitatea pe care o aveti, vinovat de producerea accidentului sau pagubit, exista solutii legale.

Aflați mai multe

DREPTUL FAMILIEI

Dreptul familiei este perceput ca o materie de drept personala si cu multiple implicatii, familia fiind vazuta si in ziua de azi motorul societatii.

Aflați mai multe

DREPTUL MUNCII

Potrivit legislatiei din domeniu, atat angajatii, cat si angajatorii au drepturi si obligatii.

Aflați mai multe